Garen spinnen bij Nieuw Organiseren

Heb je ook het gevoel dat de traditionele manier van werken niet meer werkt? Heb je het idee dat de organisatie effectiever kan draaien, medewerkers creatiever en zelfstandiger kunnen werken en de klant beter bediend kan worden? Maar weet je niet hoe je dat voor elkaar kan krijgen?

Op 16 april 2015 kwamen deze vragen aan bod tijdens Werkplaats Nieuw Organiseren in Hengelo. Ben Kuiken, initiatiefnemer&aanjager nieuworganiseren.nu sprak over de nieuwste ontwikkelingen rond nieuw organiseren. Daarnaast werd veel kennis en ervaring uit de regio gedeeld tijdens de break-out sessies.

Het was super leuk om mijn talent voor organiseren, faciliteren en verbinden in te zetten om deze enerverende en inspirerende middag mede mogelijk te maken. Studenten van de minor Innovatie van Saxion maakten dit beeldverslag.

Nu is het tijd voor een vervolg! Op donderdagmiddag 7 april 2016 vindt de regionale bijeenkomst plaats in Spinnerij Oosterveld in Enschede. Het thema is dan ook: garen spinnen bij Nieuw organiseren. Want nieuw organiseren klinkt wel leuk, maar wat heb je eraan? Wat levert nieuw organiseren jou en de organisatie nou precies op? Een terechte vraag, die we deze middag gezamenlijk proberen te beantwoorden.

Je bent van harte welkom: informatie&aanmelden

Geschreven op: vrijdag 1 april

 

Heb je een vraag of wil je meer weten? Vul je gegevens hieronder in en ik neem contact met je op.


KvK: 60340886
© 2017 jadoe! persoonlijke groei en teamontwikkeling