“…. klokhuis, jeugdjournaal, tandenpoetsen en dan naar dromenland”

Het is een zin die ik in mijn jeugd veel heb gehoord. Het is ook de tijd dat ik droomde om het jeugdjournaal zelf te presenteren.

Toen ik vanaf mijn pubertijd mijn loopbaan richting gaf, is die droom op de achtergrond geraakt. Ik heb vooral mijn ondernemende en sociale vaardigheden verder versterkt en geprofessionaliseerd.

jadoe! geeft je lucht

Ik help hardwerkende mensen en teams vrolijk voorwaarts. Ik ontwerp en faciliteer ontwikkeltrajecten zodat ze weer overzicht, balans en meer lucht in het werk ervaren. Dat vind ik echt super gaaf om te doen!

Op dit moment bekijk ik mijn planning en naast het faciliteren van mooie ontwikkeltrajecten staat er ook geregeld:

  • Dagvoorzitter
  • Podiumpresentatie
  • Ceremoniemeester

Met mijn agenda voor mijn neus realiseer ik mij dat deze agenda-items verdacht veel beginnen te lijken op de droom van vroeger. Ik werk niet voor de televisie, maar ik mag wel presenteren, aankondigen, vlot en met plezier vertellen wat er komen gaat.

Op donderdag 6 oktober host ik het hoofdpodium van Het Nieuw Organiseren Festival. In de Prodentfabriek te Amersfoort.

Daar waar het vroeger de bedoeling was om tandpasta te produceren. Tijdens het festival hebben we een andere bedoeling, zie ik je daar?

Geschreven op: woensdag 5 oktober

 

Heb je een vraag of wil je meer weten? Vul je gegevens hieronder in en ik neem contact met je op.


KvK: 60340886
© 2017 jadoe! persoonlijke groei en teamontwikkeling