mini-les 3 over het maken van keuzes

Hoe worden keuzes gemaakt in jouw team? Krijgt degene die het mondigst is meestal zijn of haar zin? Is er een (informele) leider die in de regel bepaalt wat de volgende stap is?

De kans is dan groot dat een aanzienlijk deel van je team zich niet betrokken en gehoord voelt bij de gemaakte keuze. Daardoor zullen ze veel sneller vervallen in oud gedrag, of in ieder geval met minder plezier en energie meewerken aan de gekozen verandering.

En dat is nergens voor nodig. In onze derde mini-les delen we weer een kinderlijk eenvoudige methode met je, dit keer om met elkaar collectief een keuze te maken uit de mogelijkheden die je hebt. Ook hier hebben we een werkblad voor gemaakt, dat je samen met de werkbladen uit de eerdere lessen kunt downloaden op www.yondering.nl/opleiding

Onze minilessen laten je hopelijk zien dat het enorm eenvoudig is om samen met je team tot meer en betere mogelijkheden te komen en het denken in cirkeltjes te doorbreken. De vraag is echter: pas je het ook toe? We dagen je uit het in je volgende vergadering ook echt te proberen!

Want vergeet niet: als je blijft doen wat je deed, krijg je wat je kreeg. Wil je nog veel meer leren over hoe je teams in beweging krijgt en houdt? Ga vrijblijvend met ons in gesprek en krijg gratis tips die aansluiten bij jouw situatie. We helpen je graag!

Meteen aan de slag? Lees hier meer over onze opleiding en meld je aan.

Erna Reiken en Lotte Hoogers

Geschreven op: maandag 10 juli

 

Heb je een vraag of wil je meer weten? Vul je gegevens hieronder in en ik neem contact met je op.


KvK: 60340886
© 2017 jadoe! persoonlijke groei en teamontwikkeling