Nieuworganiseren klinkt goed Lotte, maar HOE dan?

Deze vraag wordt vaak gesteld wanneer ik in gesprek ben over innovatieve vormen van organiseren, meer creativiteit in teams en het benutten van vindingrijkheid van medewerkers.

En ik snap de vraag. Alleen is het antwoord niet hapklaar, bovendien voor geen enkele situatie exact hetzelfde. Daarom vind ik het ook zo tof dat ik de Bende van Hoe faciliteer. Iedere keer op een andere locatie, bij een organisatie met een mooi verhaal. Om vervolgens met elkaar ervaring en kennis te delen. Zodat je in staat bent om je eigen HOE-vraag door een nieuwe bril te bekijken.
En ik heb goed nieuws!! Want dit jaar heb je nog 2x kans om mee te doen:

Op dinsdag 31 oktober met het thema ‘dikke directeuren & nieuwsgierige aagjes’. We zijn te gast bij de gemeente Eindhoven, en gaan daar in gesprek over generaties en nieuw organiseren. De avond wordt afgetrapt door Sharien Bootsma en Anke de Bont van BRAM Consultants. Ze geloven niet in vaste functieprofielen, lees in dit interview waarom.

En op dinsdag 23 november organiseren we de Bende van Hoe in Stoutenburg. Daar zal Kees Pater ons een rondleiding geven door een Amarantbakkerij en vertellen over zijn kijk op nieuw organiseren. Als voorproefje een interview met Kees

De bijeenkomsten zijn ‘s avonds tussen 19 uur en 22 uur. Wil je anderen ontmoeten die met dezelfde uitdagingen bezig zijn? Je bent van harte welkom! www.nieuworganiseren.nu/bendevanhoe

Geschreven op: dinsdag 31 oktober

 

Heb je een vraag of wil je meer weten? Vul je gegevens hieronder in en ik neem contact met je op.


KvK: 60340886
© 2017 jadoe! persoonlijke groei en teamontwikkeling