Wie jarig is trakteert!

Gisteren faciliteerde ik een bijeenkomst om samen te bouwen aan het nieuworganiseren festival. Naderhand kreeg ik veel complimenten: “Wat faciliteer jij fijn!”

Bij het 1e compliment zei ik nog: “ja vond je? Iedereen heeft bijgedragen…”

En dat was ook echt zo. Iedereen had goede ideeën, stelde kritische vragen en waren waarderend naar elkaar. Bovendien hing er een leuke sfeer waarin veel veiligheid was om alles te zeggen. 

En eerlijk gezegd ging het faciliteren in mijn eigen beleving ook goed. Ik voelde me relaxt, vrolijk en energiek. Tenslotte is het faciliteren van bijeenkomsten -waar samen nagedacht wordt om iets moois te organiseren- een van mijn favoriete dingen om te doen. Als je het hebt over werkplezier. Ja, op dat moment ervaar ik super veel plezier in mijn werk!

Dus na het wegwuiven van het 1e compliment dacht ik: ‘ik mag ze ook ontvangen, de complimenten voor het faciliteren.' Gewoon: 'dank-je-wel' zeggen. Het ontvangen van de complimenten voelde als cadeautjes. Het gaf me een jarig gevoel. En laat ik dat nou vandaag echt zijn: jarig. 

En wie jarig is krijgt cadeautjes, maar wie jarig is trakteert ook. Daarom geef ik een creatieve sessie cadeau!

Een sessie van ongeveer 2 uur voor een groep van maximaal 12 personen. Ik geef de sessie aan diegene met een goed verhaal. Dus heb jij een prangende vraag waarvoor je denkkracht moet bundelen? Waarbij kun je mijn hulp als innovatief facilitator goed gebruiken? Bij voorkeur draag ik bij aan een goed doel. Om de wereld een beetje mooier te maken. Ja, een beetje idealist ben ik wel. Dus stuur me een bericht met beknopte toelichting waarom ik jullie bijeenkomst zou moeten faciliteren. Ik kies de leukste inzending uit!

PS de bijeenkomst van gisteren was ter voorbereiding op het nieuworganiseren festival dat op 6 november zal plaatsvinden in de Prodentfabriek te Amersfoort. Dat wordt zo’n tof event! En dat pakken we ook echt anders aan dan eerdere edities, dat wil je dus gewoon niet missen. 

Geschreven op: maandag 10 september

 

Heb je een vraag of wil je meer weten? Vul je gegevens hieronder in en ik neem contact met je op.


KvK: 60340886
© 2017 jadoe! persoonlijke groei en teamontwikkeling